Reis boeken – zelf doen

Natuurlijk is het leuk om zelf je reis helemaal uit te zoeken en te boeken, als je tenminste weet waar je moet zoeken, hoe te boeken en dat je er tijd voor hebt om dit te doen. In onze Travel4Ushop vind je handige links die je snel op weg helpen om je reis zelf te zoeken en te boeken.

Wil je een ‘second-opinion’ over de door jou zelf gevonden reis dan kan dit natuurlijk ook.
Als reiscoach ziet Travel4U veel meer (reis)mogelijkheden dan de ‘gewone consument’. In mijn boekingssystemen zie ik meer beschikbaarheid, andere vluchten, andere kamertypes enzovoort.
Wil je een second-travel-opinion vul dan het contactformulier in zodat ik contact met je kan opnemen

Heb je plannen om een rondreis te maken dan kan ik als Reiscoach van Travel4U je daarbij behulpzaam zijn. Ik voer jouw reiswensen, reisdata, vervoersmiddelen en extra’s ter plaatse in mijn systemen in. Hier komt dan een volledig reisschema voor jou uit waarbij je zelf kunt beslissen of je alle reisonderdelen zelf gaat boeken of dat ik het voor je inboek via mijn systemen zodat je uiteindelijk een pakketreis boekt met alle bijbehorende garanties.
Kan ik je helpen bij het plannen van je rondreis? Vul dan het contactformulier in zodat we aan de slag kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *