Bedrijven / Incentive

Met welke reden wilt u een bedrijfsreis (laten) organiseren?
Of het nu gaat om het delen van een belangrijke boodschap op een unieke locatie voor klanten, medewerkers of andere betrokkenen. Medewerkers een unieke beloning geven voor het behalen van targets en te motiveren voor de toekomst. Uw vaste of meest waardevolle klanten een blijk van waardering geven en samen vooruitkijken naar een verdere vruchtbare samenwerking.
Met elkaar op reis gaan is dan een goed moment om al het bovenstaande tot uiting te brengen.

Een bedrijfsreis is natuurlijk een reis op maat
Travel4U inventariseert samen met u het doel van de reis en welke onderdelen belangrijk zijn om te worden opgenomen in de reis. Is het vooral een reis om gezellig met elkaar ‘weg’ te zijn met diverse activiteiten of moet er ook vergaderd / samengewerkt worden om bijvoorbeeld bedrijfsdoelstellingen voor een nieuwe periode vast te stellen of kan het een mix zijn van beide.
Welke locatie heeft u in gedachten voor de bedrijfsreis? In Nederland of in het buitenland?
Welk budget heeft u in gedachten?
Wat wilt u dat onthouden wordt na afloop van de reis?
Kortom er zullen heel veel vragen aan u worden gesteld waarmee gewerkt gaat worden om zo een of meerdere voorstellen op maat voor u te kunnen maken. Wij willen u graag ontzorgen, met u meedenken en de organisatie uit handen nemen, daar worden we tenslotte voor ingeschakeld.

Incentives
Er zijn verschillende redenen om een incentive-reis te organiseren. Het behalen van een goed (jaar)resultaat, een productpresentatie op een unieke locatie, teambuilding om medewerkers met nog meer plezier hun werk te laten doen….. ga zo nog maar even door met de redenen. Een incentive-reis is dan ook een fantastische en effectieve manier om uw blijk van waardering te laten zien aan uw medewerkers.

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om een financiële vergoeding te geven maar wij weten zeker dat een goed georganiseerde incentive-reis langer bij uw medewerkers blijft hangen. Het zal nog vaak in de gesprekken tijdens de maandelijkse overleggen of gesprekken bij het koffiezet apparaat terugkomen. Dat is toch wat u graag wilt zien, dat uw medewerkers zich deze reis blijven herinneren?
Travel4U denkt met u mee en neemt graag met u de mogelijkheden door voor een unieke incentive-reis voor uw bedrijf en uw medewerkers.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *